KRUIDEN HYDROLAAT

1 DRUPPEL VERSCHIL

EETBARE BLOEMEN

KOOKTECHNIEK

PUUR KOKEN

GROEN

‘Een natuurlijke kijk op pure voeding.’

In de masterclass koken ga je voedingsinhoudelijk dieper in op de werking en toepassing van essentiële oliën, kruidenleer en krachtwaters. Het zijn voedings- en smaaklessen die recepten naar een hoger niveau tillen en waar een stuk kennisoverdracht in zit.

Ben je een professioneel kok, patissier of ondernemer die bezig wil zijn met het verfijnen van natuurlijke smaken? In de masterclass is het combineren en experimenteren een proces, waar jij onderdeel van bent.

Na een masterclass koken ben je in staat jouw klant nóg meer verbinding te laten maken en nóg meer te laten genieten van jouw product.

Masterclasses en cursussen voor professionals

in foodretail, aromatherapie, gastronomie, wellness & hotellerie

Voedingsspecialist

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

Algemene voorwaardenPrivacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2024 Willemien Bouman

Voedingsspecialist

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06 – 819 707 29

Algemene voorwaarden | Privacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2024 Willemien Bouman

Pin It on Pinterest