ZAAIEN

OOGSTEN

BASIS

PLANTKRACHT

MAGISCH

WONDERMIDDEL

enda  “voor de zomer”  2024

Koffie & Kruid: Kennismaken met kruiden, essentiële oliën & hydrolaten. Kijk, ruik, proef en ontdek de verrassende smaken, geuren en hun specifieke werking. Waar oogst ik de kruiden, hoe bewaar ik kruiden en hoe verwerk ik kruiden in de keuken. De culinaire toepassing van essentiële oliën en hydrolaten laat ik je proeven tijdens deze 1,5 uur durende introductie.

 • Koffie & Kruid
  • zaterdag 30 maart 9.30 – 11.00 uur (Paasbest)*
  • zaterdag 17 april 9.30 – 11.00 uur (lente)*
  • woensdag 24 april 9.30 – 11.00 uur (lente)*
  • vrijdag 17 mei 9.30 –  11.00 uur (zomers tintje)*
  • vrijdag 31 mei 9.30 – 11.00 uur (zomers tintje)*
  • vrijdag 7 juni 9.30 – 11.00 uur (zomers tintje)*

Masterclass koken met kruiden, essentiele oliën en hydrolaten. Verdieping in de toepassing van de geneeskrachtige werking van deze bijzondere ingrediënten. Wat zijn de gezondheidsvoordelen naast de culinaire toepassingen en wat is de invloed hiervan op de smaak, het aroma, de textuur en het mondgevoel van een gerecht. Verrijk jouw kennis in 4,5 uur door de vele (w)etenswaardigheden van deze bijzondere manier van koken.

 • Masterclass koken
  • zaterdag 13 april 9.30 –  14.00 uur (lente)*
  • zaterdag 25 mei 9.30 – 14.00 uur (zomers tintje)*
  • donderdag 13 juni 30 – 14.00 uur (zomer)*

*Bij alle activiteiten werk ik met de kruiden en ingrediënten naar het seizoen. Iedere kookactiviteit is uniek, creatief en vernieuwend. Doe jij mee ?

 

Boek nu jou persoonlijke ticket via Hipsy

 

Koffie & Kruid

Wil jij kennismaken met mij en mijn Proeflokaal Natuurlijk eten? Uitvinden wat mijn masterclasses inhouden en wat ik voor jou kan betekenen? Met enige regelmaat organiseer ik Koffie, T & Kruid ochtenden. Ontdek de geneeskrachtige en culinaire toepassing van kruiden, essentiele olien en hydrolaten. Natuurlijk duiken we ook de keuken in en maken we een seizoenproduct om mee naar huis te nemen. Dit alles onder het genot van een kop koffie, heerlijke kruidenthee en smaakvol lekkernij.

Mijn motto: Good Food = Mood Food, laat ik jou met veel plezier ervaren!

 

 

Leuk als je mij volgt via Instagram.

Ik post onder andere over werkzaamheden in mijn kruidentuin en de ontwikkelingen in het Proeflokaal Natuurlijk eten. Ik hoop je te inspireren via beeld, receptflitsen en voedingsinhoudelijke tips. Maar zonder twijfel ontmoet ik jou het liefst op mijn inspiratie- en educatieruimte in Culemborg. Tijdens mijn masterclasses raak ik niet uitgepraat en ga ik graag de interactie met jou en de overige deelnemers aan. Samen maken wij de activiteit tot een succes en ga je naar huis met die kennis en informatie waar jij behoefte aan hebt.

Zie ik jou binnenkort?

 

Op zoek naar een originele activiteit?

Regelmatig organiseer ik workshops, koffie & Kruid en masterclasses.

Ben jij op zoek naar een smaakvolle activiteit op maat, voor jouw gezelschap?

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Willemien 06-81970729

 

Of…

Boek nu jouw persoonlijke ticket

 

 

Masterclass:

Waarom koken met kruiden, essentiele olien en Hydrolaten?

Verdiepen in kruiden, essentiële oliën en hydrolaten, hun geneeskrachtige en culinaire toepassingen leren. We gaan dieper in op de inhoudsstoffen en hun specifieke werking: What’s the essence…

Met enthousiasme en liefde deel ik mijn kennis en ervaring hoe lichaam en geest met bezieling te voeden. Kruiden & Co bewuster te integreren in jouw voedingspatroon ten behoeve van jouw vitaliteit.

Vier seizoenen voeden volgens het ritme van de natuur, ingrediënten kiezen, voedsel bereiden en met aandacht eten is bewuster en gezonder leven, waardoor intenser genieten. Alle zintuigen: kijken, voelen, ruiken, proeven en luisteren prikkelen en verbinden met de kracht van de natuur.

Werken met ingredienten van het seizoen en die inhoudsstoffen die ons lichaam en geest op dat moment het beste voeden is leuk, lekker en verrassend. Zoals moeder natuur het voor ons regelt.

Ik bied jou vernieuwde inspiratie, zodat jij met de opgedane kennis, die toepassingen ontvangt om jouw receptuur en gerechten in jouw voedingspatroon zo aan te passen voor een fitter en vitaler leven.

Ik inspireer je graag.

Good Food = Mood Food!

 

 

Voedingsspecialist

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

Algemene voorwaardenPrivacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2024 Willemien Bouman

Voedingsspecialist

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06 – 819 707 29

Algemene voorwaarden | Privacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2024 Willemien Bouman

Pin It on Pinterest