ZAAIEN

OOGSTEN

BASIS

PLANTKRACHT

MAGISCH

WONDERMIDDEL

Agenda

Regelmatig organiseer ik Introductie workshops, koffie&kruid events of masterclasses. Binnenkort meer over het voorjaarsprogramma 2024.                                                            Op zoek naar een activiteit op maat voor jouw gezelschap? Neem dan contact met mij op, ik bespreek graag de mogelijkheden.

‘Koffie & Kruid’

Kennismaken met kruiden, essentiële oliën en hydrolaten. Hun geneeskrachtige en culinaire toepassing ontdekken. Natuurlijk duiken we ook de keuken in en maken we een seizoen product om mee naar huis te nemen. Dit alles onder het genot van een kop koffie of heerlijke kruidenthee en smaakvol lekkernij.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

Via Instagram post ik oa. over mijn werkzaamheden in mijn kruidentuin, ontwikkelingen in het Proeflokaal Natuurlijk eten en kun je mijn activiteiten volgen met het Proeflokaal Natuurlijk eten op locatie. Tevens hoop ik je te inspireren via beeld, receptflitsen en smaak en eettips. In mijn workshop raak ik niet uitgepraat en ga ik graag de interactie met mijn deelnemers aan. Samen maken wij de activiteit tot een succes en ga je naar huis met die kennis en informatie waar je voor dat moment mee verder kunt.

Leuk als je mij volgt!

 

  • Koffie&Kruid kennismaken met kruiden, essentiele olie & hydrolaten data:
  • Voeding & jouw gezondheid, Praktische worksshop data:
  • Masterclass Koken met kruiden, essentiële oliën & hydrolaten     

Boek nu jou persoonlijke ticket via Hipsy:  https://hipsy.nl/shop/bellweg

 

 

‘Koken met kruiden, essentiele olien en Hydrolaten’

Verdiepen in kruiden, essentiële oliën en hydrolaten en hun geneeskrachtige en hun culinaire toepassingen toepassen leren. We gaan dieper in op de inhoudsstoffen en hun specifieke werking: What’s the essence…

Met enthousiasme en liefde deel ik mijn kennis en ervaring hoe lichaam en geest met bezieling te voeden. Kruiden & Co bewuster integreren in jouw voedingspatroon ten behoeve van jouw vitaliteit.

Vier seizoenen voeden volgens het ritme van de natuur, ingrediënten kiezen, voedsel bereiden, met aandacht eten, bewuster en gezonder leven, waardoor intenser genieten. Alle zintuigen: kijken, voelen, ruiken, proeven en luisteren prikkelen om persoonlijk te verbinden met de kracht van de natuur.

Ieder seizoen vraag om een anders masterclass met kruiden naar dat seizoen, seizoensgroenten, geuren en smaken. De inhoudsstoffen die ons lichaam en geest op dat moment het beste voeden.

Ik bied jou vernieuwde inspiratie, zodat jij met de opgedane kennis van het desbetreffende seizoen, de toepassingen ontvangt om jouw maaltijden, voedingspatroon zo aan te passen voor een vitter en fitaler leven.

Ik help je graag. 

Good Food = Mood Food!

 

 

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

Algemene voorwaardenPrivacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2023 Willemien eetwaar

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06 – 819 707 29

Algemene voorwaarden | Privacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2022 Willemien eetwaar

Pin It on Pinterest