ZAAIEN

OOGSTEN

BASIS

PLANTKRACHT

MAGISCH

WONDERMIDDEL

 Agenda

Op deze pagina vind je informatie over workshops, masterclasses, Koffie & Kruid workshops en evenementen.

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Neem hier contact met mij op.

‘Koffie & Kruid’

Kennismaken met kruiden, essentiële oliën en hydrolaten. Hun geneeskrachtige en culinaire toepassing ontdekken. Natuurlijk duiken we ook de keuken in en maken we een seizoen product om mee naar huis te nemen. Dit alles onder het genot van een kop koffie of heerlijke kruidenthee en smaakvol lekkernij.

Klik op deze link voor de beschikbare data:

 

Via Instagram post ik over mijn werkzaamheden in mijn kruidentuin, ontwikkelingen in het Proeflokaal Natuurlijk eten en bericht ik over activiteiten van Willemien W’eetwaar op locatie.

Leuk als je mij volgt!

 

  • Koffie&Kruid data: woensdagochtend 25 oktober 9.30-11.30 uur, zaterdagochtend 4 november 9.30-11.30 uur
  • Voeding & jouw gezondheid  donderdagochtend 2 november 9.30-12.00 uur
  • Koken met kruiden, essentiële oliën en hydrolaten, op maat samengesteld voor jou en jouw gezelschap. wil je meer informatie? mail of bel mij x
  • Masterclass Veerle Waterschoot, aroma energetica Totaal concept, dinsdag 23 januari 2024 Water element 10.00-16.30 uur.

Boek nu jou persoonlijke ticket via Hipsy:  https://hipsy.nl/shop/bellweg

Proeflokaal Natuurlijk eten op locatie in 2023:

  • Zaterdag 25 november as. te gast bij Tuincentrum Huiting Vianen
  • Standhouder op de Kruidenmarkt van het Herboristengilde te Schijndel zondag 11 juni 10.00-17.00 uur

 

‘Koken met kruiden, essentiele olien en Hydrolaten’

Verdiepen in kruiden, essentiële oliën en hydrolaten en hun geneeskrachtige en hun culinaire toepassingen toepassen leren. We gaan dieper in op de inhoudsstoffen en hun specifieke werking: What’s the essence…

Met enthousiasme en liefde deel ik mijn kennis en ervaring hoe lichaam en geest met bezieling te voeden. Kruiden & Co bewuster integreren in jouw voedingspatroon ten behoeve van jouw vitaliteit.

Vier seizoenen voeden volgens het ritme van de natuur, ingrediënten kiezen, voedsel bereiden, met aandacht eten, bewuster en gezonder leven, waardoor intenser genieten. Alle zintuigen: kijken, voelen, ruiken, proeven en luisteren prikkelen om persoonlijk te verbinden met de kracht van de natuur.

In deze Masterclass staat het winterseizoen centraal.

 

 

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

Algemene voorwaardenPrivacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2023 Willemien eetwaar

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06 – 819 707 29

Algemene voorwaarden | Privacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2022 Willemien eetwaar

Pin It on Pinterest