LIEVELINGSGEUR

VANUIT HET HART

ZONNIG

LEVEN

RUSTGEVEND

NATUURLIJK GELUK

Waar komt mijn passie voor natuurlijk eten vandaan?

Al vroeg lijkt het mij met de paplepel ingegoten. Komend uit een ondernemende bakkersfamilie (terug tot 1500) liggen mijn roots in de Bommelerwaard, al waar mijn voorouders zich vermaakten met landbouw, zelfvoorzienend leven en brood bakken. Allen zelfstandigen en met de handen in het deeg, de aarde en actief met ‘boeren’. Het zit in mijn genen en meer dan ooit kan ik het voelen en mijn hart volgen.

In de opleiding Voeding & Management, onderdeel van Voeding & Diëtetiek, vond ik wat ik zocht. De inhoudelijke kennis over voeding, ons lichaam en hoe deze wetenschap te vertalen naar de praktijk.

Door 15 jaar te ondernemen met mijn succesvolle voedingsspecialiteitenwinkel; Willemien Eetwaar, kon ik mijn passies, kennis en ervaringen delen met een groter publiek.  Gevestigd in een rijksmonumentaal pand in het centrum van Culemborg. De alom bekende plek, waar natuurlijke producten, van gedreven producenten en veelal ambachtelijk bereid, ik en team met liefde verkocht. Daarnaast lekkernijen van eigen hand aanbieden bij onze aanschuiftafels, waar volgens deze basis van natuurlijk eten, werd gekookt en gewerkt met eerlijke en zuivere ingredienten, rekening houdend met speciale ‘dieet’ wensen. Een van mijn vele specialiteiten.

De voedingsinhoudelijk kant van mijn werk kan ik kwijt in advies op maat. Klanten helpen bij voedingsvragen en dieetwensen, maakt mij en mijn klant blij. Het volgen van vakinhoudelijke congressen, seminars en trainingen is nog altijd onderdeel van mijn leven. Ondertussen mag ik mij naast Professioneel Voedingskundige, ook Herborist, Culinair Herborist en Aromatherapeut noemen. Dagelijks speel en leer ik in de natuur. Er valt nog zoveel te ontdekken! 

Je kunt mij vinden als Willemien W’eetwaar. In mijn proeflokaal ‘Natuurlijk eten’ komen kennis, ervaring en passie voor puur natuurlijk eten samen. Geïnteresseerden weten de weg naar deze bijzondere plek te vinden. Ik leer jou de tips en tricks in de keuken hoe jij kruiden, essentiële oliën en hydrolaten kunt integreren in jouw leven.  Zodat de werkzame stoffen uit de planten jou kunnen helpen bij een vitaler, fitter en gezonder leven.

Ik hoop jou te ontmoeten,

 

Liefs Willemien

I believe that it is essential to put your heart
into everything you do

I believe you should do what you are good at
and what you are passionate about

Opleidingen

  • Voeding & Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen
  • Topsportvoedingskunde bij NOC/NSF in Papendal
  • Drie jarige kruidenleeropleiding, Herborist,
    bij Stadskruidentuin Nijmegen
  • Aromatherapie opleiding en Masterperiode bij Stichting Wellness & Aromatherapie in Klaarenbeek
  • Foodjournalistiek bij Fontys Hogeschool in Amsterdam
  • Trainingen bij Veerle Waterschoot, CIAN in Belgie
    (Aroma energetica, Hydrolatentherapie volgens de vijf elementenleer)
  • Gastronomic Science of our Future Food bij WUR in Wageningen

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

06 – 819 707 29

Algemene voorwaarden | Privacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2022 Willemien eetwaar

Ik hoop je te ontmoeten.

Met smaakvolle groet,

Willemien Bouman

06 – 819 707 29

Proeflokaal Natuurlijk eten

Bellweg 46

4104 BJ Culemborg

puur@proeflokaalnatuurlijketen.nl

Algemene voorwaardenPrivacy | KvK: 11052595  |  BTW: NL 001926381 B36

© Copyright 2023 Willemien eetwaar

Pin It on Pinterest