Selecteer een pagina

BLOESEM

VANUIT HET HART

BIET

VAN EIGEN ERF

ZONSOPGANG

KRUIDEN

Wie is Willemien?

Als jong meisje stond ik al graag in de potten en pannen te roeren in de keuken van mijn ouderlijk huis. Het ondernemerschap en de interesse voor voeding is me met de paplepel ingegoten door de passie van mijn ouders in hun werk.

Na mijn middelbare school begon ik de opleiding Voeding en Diëtetiek met als studierichting Voeding en Management. De honger naar kennis over voeding, levensmiddelenleer, bereidingstechnieken, praktische toepassingen en de werking van ons menselijk lichaam en daarmee ook ons welbevinden, werd tijdens deze opleiding stevig gevoed.

Your content goes here.

vhghhjh uuy uugptt

Ik startte in 2002 mijn eigen winkel, Willemien Eetwaar; de voedingsspecialiteitenwinkel waar men terecht kon voor de lekkerste ingrediënten, receptentips, kookactiviteiten en waar men kon aanschuiven in de open keuken om inspiratie op te doen voor alles wat met goede, gezonde en pure voeding te maken had.

Maar mijn honger was nog niet gestild, ik wilde meer weten over kruidenleer. In 2016 startte ik de opleiding Aromatherapie. Daarin leerde ik alles over de toepassing van kruiden in onze keuken en de medicinale werking daarvan op ons lichaam.

Ik werd gegrepen door de kracht van kruiden en onze natuur en ervaarde dit als een waardevolle aanvulling. De essentiële oliën en hydrolaten (krachtwaters) zijn intussen niet meer uit mijn keuken weg te denken.

 

Vanaf zomer 2020 is Willemien W’eetwaar een feit. Met een heus Proeflokaal Natuurlijk Eten, is een bijzondere plek ontstaan waar ik met vol enthousiasme, mijn kennis, ervaring en fascinatie voor alles wat met voeding te maken heeft kan delen met jou. Al hoewel mijn honger altijd blijft, wordt deze toch grotendeels gevoed door anderen te inspireren. Voel je vrij om eens bij me binnen te stappen!

Warme groeten,

Willemien

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Proeflokaal  Natuurlijk  Eten

Willemien Bouman

info@willemien-eetwaar.nl

06 – 819 707 29

GEURTRAINING

PUURNATUUR

BROODVERSIERDER

VOEDINGSLESSEN

KRUIDENKUNDIG

© Copyright 2021 Willemien eetwaar |  Met ♥ door Rozelie Haaksman

Algemene voorwaarden  |  Privacy | KvK: 11052595 | BTW: NL 001926381 B36

Pin It on Pinterest