Tomatensoep

Recept:

Willemien eetwaar

 

2 uien, snipperen en fruiten in 1 el olijfolie. 2 teentjes knoflook in het uimengsel. Na 5 minuten afblussen met scheut witte wijn. Indien gewenst snufje pimenton… uit Spanje. Peper, zout en tomatenketchup naar eigen smaak. Pureren met de staafmixer of lekker grove stukken….

Voor een zoetere variant is gembersiroop ook erg lekker !

Ingrediënten:

Willemien eetwaar

 

  • 1 blik Pure tomaten, de echte uit Italië
  • 1 blik water ter verdunning (of naar gewenste dikte)
  • 1,5 el eko groentebouillonpoeder van Willemien eetwaar
  • Knoflook
  • 2 uien
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper en zout
  • tomatenketchup

 

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten