Ontbijtservice

Wil je eindelijk eens wakker worden met een heerlijk, eerlijk en gezond ontbijt, bestel deze dan nú en maak gebruik van de ontbijtservice van Willemien eetwaar! Wij hebben dé ontbijtservice waar je blij van wordt. Dagelijks verzorgen wij de lekkerste en gezonde verassings ontbijtjes in Culemborg en omgeving! Haal het gemak en luxe in huis en geniet van een heerlijke ochtend.

Een ontbijt als origineel cadeau voor een verjaardag, trouwdag of zomaar gewoon. Een ontbijt bestellen is bij ons heel eenvoudig! Neem even telefonisch contact met ons op! Maak gebruik van onze ontbijtservice en maak een goede start van de dag.

Bestel onze rijkgevulde mand en geniet van: 

Vers gebakken EKO broodjes, een Frans croissant, vers geperste jus d’orange, vers seizoensfruit, kakelvers eitje, boeren kazen, fijne vleeswaren, gemarineerde zalm, betuwse confituren, echte roomboter, zuivere thee, fingerprinted koffie.

Ontbijt € 27,50 p.p.

( we bezorgen ontbijtjes vanaf 2 personen )

Natuurlijk is de ontbijtmand uit te breiden met een feestelijke flesje bubbels!

Ontbijtje bestellen?

Wil je gebruik maken van onze ontbijtservice dan kunt je gemakkelijk ons ontbijt bestellen en thuis laten bezorgen op locatie in Culemborg of directe omgeving. Heb je vragen over onze ontbijtservice Willemien eetwaar, speciale wensen, of wil je een ontbijt op maat? Laat het ons dan weten!

Graag telefonisch reserveren: Willemien Bouman 0345 – 548084

Of stuur neem contact op via email: info@willemien-eetwaar.nl

Willemien eetwaar

Willemien Bouman

06 - 819 707 29

info@willemien-eetwaar.nl

KvK: 11052595

BTW: NL 1696.32.921.B01

Wil je niets missen?

Pin It on Pinterest