Kaaskoekjes

Recept:

Willemien eetwaar

 

Schep de kruiden goed door de kaas heen. Leg bakpapier op een bakplaat. Schep 1 el hoopjes kaasmengsel op het bakpapier. Houd 3 cm afstand tussen de kaashoopjes zodat ze kunnen uitlopen. Verwarm de oven voor op 160 graden hete lucht. Bak de kaaskoekjes in ongeveer 6 minuten goudbruin en krokant.

Mmm lekker bij de borrel of als amuse!!

Ingrediënten:

Willemien eetwaar

 

  • Zakje geraspte oude kaas
  • 1 el Italiaanse kruiden van Willemien eetwaar

 

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten