In dit kookboek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor fantastische maaltijden! Bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak en die van een uitdaging houden.

Culinaire kennis

Dit kookboek is gemaakt door toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:

Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr, Marcus Weareing en Bryn Williams.

 

Tip: een mooi vaderdag cadeau om te geven!

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten