Gemarineerde gamba’s / Cedar houten oven/BBQ plank

Recept:

Willemien eetwaar

 

 

Leg de Cedar houten planken ongeveer 2 uur van te voren in het water. Marineer de gamba’s voor gebruik. Bijvoorbeeld met Knoflookmarinade. Verwarm de oven voor op 180 C. Leg de ovenplank een paar minuten in de oven. Leg de gamba’s op de plank bak ze in 5-10 minuten gaar tot ze rozen en lichtstevig zijn.

Ingrediënten:

Willemien eetwaar

 

  • Gamba’s
  • Knoflookmarinade
  • Cedar houten plank

 

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten