Brandnetelsoep

Recept:

Willemien eetwaar

 

Fruit het fijngesneden uitje met de blokjes aardappel en teentje knoflook, plakjes curcuma en gember in de olijfolie, laat alles 5-10 goed doorfruiten. Voeg 1 lliter water toevoegen, met bouillonpoeder en kokosmelk en 15-20 min zachtjes doorkoken.

Pureer de soep met een staafmixer, garneer met bijvoorbeeld  een madeliefje of  ander kruid naar wens

Ingrediënten:

Willemien eetwaar

 

  • 30  brandneteltoppen (de grote brandnetel)
  • 1 grote ui
  • 2 aardappels
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm verse curcuma
  • 1 plakje verse gember
  • 1 el olijfolie
  • 250 ml bio Organic Coconut Milk
  • 1 el bouillonpoeder (Bio vega bouillonpoeder Willemien eetwaar)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This