Bezorgen & Ophalen

Heb je iets lekkers besteld bij ons? Leuk, we gaan het zo snel mogelijk laten versturen of zetten het klaar bij Lovely Homes.

Bezorgen

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De levering is 1 tot 2 werkdagen. Weekeinden (zo, ma) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met PostNL.

 

Bezorgkosten

Bij bestellingen boven de €75,- worden er geen bezorgkosten berekend. Deze zijn dan voor rekening van Willemien eetwaar. Voor bestellingen onder de €75 zijn de bezorgkosten €6,95 binnen Nederland.

Tijdens de bestelprocedure kun je zien hoe groot het orderbedrag is en of je bezorgkosten moet betalen.

 

Zelf een pakket ophalen

Wil je liever je pakket zelf ophalen? Geen probleem, ons pick-up punt is:

Lovely Homes

Oude Vismarkt 15

4101 CA , in het centrum van Culemborg

www.lovelyhomes.nl

Tijdens het bestel / betaalproces kun je dit aangeven.

 

Je pakket is niet compleet

Laat het ons weten wanneer je bestelling niet compleet is via email of telefonisch. Het kan zijn dat we je bestelling hebben gesplitst in twee bezorgingen, omdat niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn of niet uit hetzelfde magazijn komen.

Staan de artikelen wel allemaal vermeld op de pakbon? Dan zou alles in het pakket moeten zitten. Neem contact met ons op als dit niet het geval is.

Contact

Voor vragen en opmerkingen over over je bestelling(en) of over de website, kun je contact opnemen via info@willemien-eetwaar.nl
Anders telefonisch via  06 – 819 707 29 op ma-vr van 10:00 tot 17:00.

Willemien eetwaar

Willemien Bouman

06 - 819 707 29

info@willemien-eetwaar.nl

KvK: 11052595

BTW: NL 1696.32.921.B01

Wil je niets missen?

Pin It on Pinterest