proeven

Proeverijen tijdens Open huis!

Met zoveel lekkers valt er ook veel te proeven! Morgen 1 april en zaterdag 2 april is onze winkel een groot proeflokaal en kun je onze bijzondere producten proeven. Gaan de potjes open en de kurken van de flessen! Kom kijken, ruiken, proeven en genieten bij Willemien eetwaar!!

Proeverij vrijdag 1 april

 

Wil jij meer weten over koffie, koffiebonen, branden, de lekkerste koffies zetten? Tom van Hesselink koffie kan je er op deze dag alles over vertellen, maar ook thee en chocolade proeverijen, of wil jij verrast worden door leuke tips van buiten koken, buiten eten en hapjes van de Plank? Yvette van Bowls & Dishes vertelt je hier alles over.

 

Maricase doopt het Siciliaanse fruit in Chocolade… nieuw in onze winkel en zoooo gevaarlijk lekker.

 

Biologisch ijs

Het wordt een stralend weekend! Tijd voor een lekker smaakvol ijsje? Sonneclaer Biologisch boerderij ijs laat de nieuwe smaken van het voorjaar proeven.

 

Kookboek!

Tussen 11.00-13.00 verteld Harriet Verkoelen meer over haar nieuwste Kookboek:  Afvallen met de wet van Harriet.

Ben jij diabeet, heb je overgewicht? en wil je tips en adviezen die je echt verder helpen? Stap over onze deurdrempel en laat je informeren.

 

En nog veeeeel meer lekkers om te proeven!! Kom jij ook proeven op een van deze dagen? Kijk voor het uitgebreide programma bij “proeverijen” 

 

Tags: , ,

Leave a Reply