Cadeaubonnen

 

Voor een mooi cadeau kunt u natuurlijk in onze webshop of winkel terecht. Soms is het lastig om voor een ander een keuze te maken uit ons ruime assortiment.

Daarom hebben wij de Willemien cadeaubon; origineel verpakt en voor ieder budget! U kunt kiezen uit verschillende cadeaubonnen zoals een koffiebon, lekkere lunchbon, zalige afternoontea, op stap met de picknickmand of een verrassingsbon. Wat is er nu leuker dan met onze Willemien cadeaubon in onze mooie winkel je eigen smakelijke cadeau uitzoeken.

 

Online bestellen?

 

Geen zin om de deur uit te gaan? Willemien eetwaar maakt het gemakkelijk voor u doordat de u de cadeaubonnen online kunt bestellen. Wij maken er een feestelijk cadeautje van om deze vervolgens naar de juiste persoon te versturen. Mocht u graag een andere bedrag willen besteden aan de cadeaubon? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op dan maken wij deze passend voor u. De cadeaubonnen zijn uiteraard ook gewoon in onze winkel te verkrijgen, kom gerust eens binnen lopen en proef ook eens onze heerlijke koffie of thee soorten.